X
تبلیغات
رایتل
راهنمایی معرفی مشمولان فارغ‌التحصیل خارج از کشور به اداره وظیفه

مدارک مورد نیاز:
 
 نامه ارزشیابی شده از اداره کل دانش‌آموختگان

تذکر : جهت مشمولانیکه تعهد خدمت دارند حضور مشمول با گذرنامه الزامی می‌باشد.

راهنمای اخذ معافیت تحصیلی برای کسانی که قبل از سن مشمولیت از کشور خارج و در حال حاضر مشغول به تحصیل‌اند

شرایط درخواست کننده :

الف ) معتبر بودن دانشگاه محل تحصیل

ب ) نداشتن طول مدت تحصیل بیش از حد مجاز

تذکر : طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی 6 سال ، دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته 3 سال، کارشناسی ارشد پیوسته 8 سال و دکتری 5 سال می‌باشد.

ج ) فاصله دو مقطع تحصیلی بیش از یکسال نباشد.

د ) خروج از کشور بطور قانونی انجام پذیرفته باشد.

مدارک مورد نیاز :

1 ) فتوکپی دیپلم

2 ) ریز نمرات دانشگاه

3 ) گواهی اشتغال به تحصیل

4 ) فتوکپی تمام صفحات گذرنامه

5 ) فتوکپی برگ اقامت دانشجویی

6 ) اصل شناسنامه

مکان مراجعه : 

تهران- شهرک قدس - میدان صنعت – بلوار انقلاب – خیابان هرمزان – نبش خیابان پیروزان جنوبی - معاونت دانشجوئی وزارت علوم - طبقه سوم

راهنمای معرفی مشمولانی که در خارج از کشور مشغول به تحصیل بوده ولی موفق به اخذ مدرک دانشگاهی نگردیده‌اند، به اداره کل وظیفه عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

مدارک مورد نیاز:

الف) در صورتی که در حال حاضر مشغول به تحصیل می‌باشند:

1 ) فتوکپی گذرنامه

2 )ریز نمرات دانشگاه

3 ) گواهی ثبت نام ترم جاری در دانشگاه

ب ) در صورتی که ترک تحصیل باشند :

1 ) ‌ارائه اصل گذرنامه و یا برگ ورود

تذکر : در صورت عدم حضور مشمول در ایران، خانواده مشمول با ارائه نامه از اداره کل وظیفه عمومی نامه مربوطه را اخذ می‌نماید.

شرایط استفاده از تسهیلات دانشجویی

1- تحصیل در دانشگاه مورد تایید وزارت  علوم ، تحقیقات و فناوری

2- ارائه گواهی اشتغال به تحصیل با تایید نمایندگی جمهوری اسلامی ایران

3- ارائه ریز نمرات سالهای گذشته

4- روشن بودن وضعیت نظام وظیفه (داشتن کارت پایان خدمت - داشتن کارت  معافیت دائم- داشتن معافیت تحصیلی برای تحصیل در خارج از کشور)

موارد تسهیلا ت  دانشجویی

1- استفاده از تخفیف هواپیمایی در سال یکبار که توسط  نمایندگی های  جمهوری اسلامی ایران در محل تحصیل قابل اقدام می باشد.(فقط بر روی شبکه هواپیمایی IRAN AIR )

2- معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور

تذکر : در سال دو نوبت می توانند از معافیت استفاده نمایند.بشرط آنکه فاصله دو ورود به کشور بیش از سه ماه باشد.

3- عدم پرداخت مبلغ صدور گذرنامه

لازم به ذکر است تسهیلات دانشجویی شامل همسر و فرزند دانشجو نیز می باشد.